Υλικά
Για την γέμιση.
Ένα στήθος κοτόπουλο
Μια κόκκινη πιπεριά Φλωρίνης
Ενα κρεμμύδι
Μανιτάρια
Μαίντανό
Αλάτι και πιπέρι
Μοσχοκάρυδο πάπρικα καπνιστή
Εκτέλεση
Εβρασα το κοτόπουλο και την άφησα να κρυώσει.
Ψιλοκόβω το κρεμμύδι το σοτάρουμε μέχρι να μαλακώσει ρίχνεις της πιπεριές τα μανιτάρια και σοτάρουμε για 5λεπτά.
Αφού έχει κρυώσει το κοτόπουλο τον ψιλοκόβω και το ρίχνεις μέσα στο τηγάνι σοτάρουμε όλα μαζί και σβήνουμε με λίγο άσπρο κρασί. Αλάτι πιπέρι πάπρικα γλυκιά και μοσχοκάρυδο.
Ρίχνω λίγο από το ζωμό που εβρασα το κοτόπουλο για να βράσουν όλα μαζί για 10λεπτά. Το αφήνουμε να κρυώσει το μίγμα γιατί θα γεμίσουμε τα κανελόνια.
Στο ταψί από κάτω εγώ βάζω σάλτσα ντομάτας και μετά γεμίσουμε τα κανελόνια και τα βάλεις με την σειρά στο ταψί.
Φτιάχνω το μπεσαμελ και το Ρίχνω από πάνω.
Φτιάχνω το μπεσαμελ και το Ρίχνω από πάνω.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180με 200βαθμους ανάλογος με το φούρνο σας μέχρι να ροδίσει.
Το μπεσαμελ είναι το ίδιο με αυτό που φτιάχνουν για το παστίτσιο η για τον μουσακά.
ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ
ΚΑΝΕΛΟΝΙΑ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ
Natasa CukaΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ