Υλικά
1 φακελάκι κρέμα σοκολάτα ανθός αραβοσίτου
4,5 φλυτζάνια τσαγιού γάλα
2 κουταλιές νισεστέ
4 κουταλιές ζάχαρη
2 κουταλιές Μερέντα
Εκτέλεση
4,5 φλυτζάνια τσαγιού γάλα
2 κουταλιές νισεστέ
4 κουταλιές ζάχαρη
2 κουταλιές Μερέντα
Εκτέλεση
Βάζουμε το γάλα να βράσει αφού κρατήσουμε ένα φλυτζάνι.
Στο γάλα που κρατήσαμε διαλύουμε τον ανθό, το νισεστέ, τη ζάχαρη και τη Μερέντα και ανακατεύουμε πολύ καλά.
Μόλις το γάλα μας πάρει βράση ρίχνουμε μέσα το μείγμα και ανακατεύουμε μέχρι να πήξει.
Βάζουμε την κρέμα σε μπολάκια και αφήνουμε να κρυώσει.
Από πάνω αν θέλουμε ρίχνουμε λίγη τρούφα για ντεκόρ.
ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ
Στο γάλα που κρατήσαμε διαλύουμε τον ανθό, το νισεστέ, τη ζάχαρη και τη Μερέντα και ανακατεύουμε πολύ καλά.
Μόλις το γάλα μας πάρει βράση ρίχνουμε μέσα το μείγμα και ανακατεύουμε μέχρι να πήξει.
Βάζουμε την κρέμα σε μπολάκια και αφήνουμε να κρυώσει.
Από πάνω αν θέλουμε ρίχνουμε λίγη τρούφα για ντεκόρ.
ΚΡΕΜΟΥΛΕΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΜΕΡΕΝΤΑ
Theodosia HalvatzhΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ