Απλό και υγιεινό
500 γρ. μανιτάρια πόρτο μπέλο
8 σκελίδες σκόρδο
1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 φλιτζανάκι του ελληνικού καφέ λευκό κρασί
1 λεμόνι, το χυμό του
λάδι
αλάτι
μαϊντανό
Σε ένα τηγάνι βάζω λίγο λάδι, ρίχνω το κρεμμύδι και το σκόρδο κομμένο σε φέτες και αχνίζω.
Ρίχνω τα μανιτάρια κομμένα σε κομμάτια και τα αφήνω να μαλακώσουν σκεπασμένα με ένα καπάκι ανακατεύοντας κάπου - κάπου,
Σβήνω με το κρασί και αφήνω να εξατμιστεί το αλκοόλ.
Τέλος ρίχνω το χυμό λεμονιού και σερβίρω με λίγο μαϊντανό.
ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΣΟΤΕ
Πηγή συνταγής
Βουλα ΠολυζουΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ-ΗΔΕΣ