Μοσχαρόσουπα



...με μπόλικο λεμόνι να ζεσταθούνε τα μέσα μας

Υλικά
1 κιλό μοσχαράκι
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Πατάτες κομμένες καθαρισμένες
καρότο κομμένο σε λεπτές ροδέλες
Αλάτι , φρεσκοτριμμενο πιπέρι, κουρκουμά, κύμινο καί σέλινο

Πρώτα από όλα ξαφρίζω το μοσχαράκι. Το βάζω σε κατσαρόλα με νερό να βάρει μια βράση και το ξεπλένω καλά. Τσιγαριζω το κρεμμυδάκι με λαδακι, προσθέτω το κρέας σε κομμάτια, το καρότο, τίς πατάτες, προσθέτω μπόλικο νεράκι, αλάτι πιπέρι, λίγο κουρκουμά, λίγο κύμινο και τέλος το σέλινο.


ΜΟΣΧΑΡΟΣΟΥΠΑ

Rania Mantopoulou
ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ

Νεότερη Παλαιότερη