Μάφιν αλμυρά με σπανάκι και φέτα



ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε με το σύρμα 3 μεγάλα αυγά ,
προσθέτουμε 1 φλυτζάνι σπορελαιο , μισό κουταλάκι αλάτι ,1 μπαικιν ,1 κούπα γιαούρτι ,μισή κούπα γάλα ,1 κούπα σπανάκι ζεματισμενο ή κατεψυγμένο ,1 κούπα φέτα τριμμένη ,2 κούπες αλεύρι ,αν είναι αραιό βάζουμε άλλη μισή κούπα αλεύρι ,πιπερι μαύρο ,λίγο ξερό δυοσμο!
Ανακατεύουμε καλά και γεμίζουμε μικρές φόρμες σιλικόνης η αντικολλητικα φόρμακια βουτυρωμενα μέχρι τη μέση γιατί θα φουσκώσουν !
Ψήνουμε περίπου 20 λεπτά στους 180 βαθμούς η μέχρι να ροδισουν ελαφρά στην επιφάνεια!
Καλό απόγευμα σε όλους !!!!


ΜΑΦΙΝ ΑΛΜΥΡΑ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΦΕΤΑ

Aggelika Gougousidou
ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ

Νεότερη Παλαιότερη