ΥΛΙΚΑ
600 ml ΚΡΈΜΑ ΓΆΛΑΚΤΟΣ
1 ΜΑΣΚΑΡΠΌΝΕ 250ΓΡ ((Η ΈΝΑ ΚΟΥΤΙ ΕΒΑΠΟΡΈ))
1 ΖΑΧΑΡΟΥΧΟ ΚΑΡΑΜΕΛΑ
1 ΒΑΝΙΛΙΑ
2 Κ.Σ. ΜΕΛΙ
ΕΚΤΈΛΕΣΗ
ΣΕ ΈΝΑ ΜΠΩΛ ΧΤΥΠΆΜΕ ΤΟ ΜΑΣΚΑΡΠΌΝΕ ΜΕ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟΥΧΟ ΓΙΑ 3 ΜΕ 4 ΛΕΠΤΑ.
ΣΕ ΕΝΑ ΆΛΛΟ ΜΠΩΛ ΧΤΥΠΆΜΕ ΤΗΝ ΚΡΈΜΑ ΓΆΛΑΚΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΙ ΓΙΑ 4 ΛΕΠΤΆ ΠΕΡΊΠΟΥ. ΝΑ ΜΗΝ ΓΊΝΕΙ ΣΦΙΚΤΉ ΣΑΝΤΙΓΊ.
ΣΤΑΜΑΤΆΜΕ ΤΟ ΜΙΧΕΡ ΚΑΙ ΠΡΌΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΜΊΓΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΈΛΑ.
ΧΤΥΠΆΜΕ ΆΛΛΑ 4 ΛΕΠΤΆ ΌΛΑ ΜΑΖΊ.
ΡΊΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΊΓΜΑ ΣΕ ΈΝΑ ΜΠΩΛ ΚΑΙ ΒΆΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΆΨΥΞΗ ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ 4 ΩΡΕΣ.
ΠΡΙΝ ΣΕΡΒΊΡΟΥΜΕ ΑΦΉΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 5 ΛΕΠΤΆ ΈΞΩ ΑΠΌ ΤΗΝ ΚΑΤΆΨΥΞΗ.
ΠΑΓΩΤΌ ΠΑΡΦΕ ΚΑΡΑΜΈΛΑ
Georgia Chatzimanoli-GrimwoodΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ
Ετικέτες:
Παγωτά - Γρανίτες