Ψάρι Μπουρδέτο



Ένα Κερκυραϊκό πικάντικό φαγητό!

Υλικά
1 κιλό ψάρια, σκορπίνες ή γαλέο
2 - 3 κρεμμύδια
3 σκ. σκόρδο
2 κ.σ. πιπέρι κόκκινο, αν δεν είναι καυτερό προσθέτουμε και λίγο μπούκοβο
1/2 φλ. τσαγιού λάδι
αλάτι
2 κ.σ. πελτέ ντομάτας

Εκτέλεση
Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο με το λάδι.
Προσθέτουμε την ντομάτα, τα πιπέρια και το νερό και βάζουμε το ψάρι μέσα.
Βράζουμε μέχρι να μαλακώσει το ψάρι και να μείνουν με μια ζουμερή σάλτσα.



ΨΑΡΙ ΜΠΟΥΡΔΕΤΟ

Πηγή συνταγής

Kety Tzora
ΟΜΆΔΑ ΕΛΛΉΝΩΝ ΚΑΛΟΦΑΓΆΔΩΝ

Νεότερη Παλαιότερη