Τεμπελόπιτα



Υλικά
200 γραμμάρια γιαούρτι
140 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν
170 γραμμάρια λιωμένη μαργαρίνη ή καλαμποκέλαιο
300 γραμμάρια φέτα τριμμένη
100gr ημίσκληρο τυρί
3 αυγά.
1/2 του ποτηριού γάλα
λίγο μοσχοκάρυδο
και λίγο πιπέρι

Εκτέλεση
Βάζουμε μία λαδόκολλα σε ένα ταψί τριαντάρι.
Ψήνουμε στους 180.
Μετά από 10 λεπτά όταν τη βάλουμε στο φούρνο την βγάζουμε και χαράζουμε σε κομμάτια και μετά συνεχίζουμε το ψήσιμο.
Δεν θέλουμε να φουσκώσει πολύ.





ΤΕΜΠΕΛΟΠΙΤΑ

Μένια Στεφοπούλου
ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ

Νεότερη Παλαιότερη