Yλικά:
• 130 γρ. βούτυρο
• 800 γρ. φέτα
• 4 αυγά
• 200 γρ. τυρί κρέμα
• 100 γρ. γραβιέρα + έξτρα από πάνω
• 30 γρ. ελαιόλαδο
• 250 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
• 250 ml νερό
• Πιπέρι
• Ρίγανη
Εκτέλεση:
• Παίρνουμε ένα πολύ μεγάλο μπολ στο οποίο θα γίνει όλη η διαδικασία, βάζουμε μέσα το βούτυρο και το τοποθετούμε στον φούρνο μικροκυμάτων για 1 λεπτό να λιώσει
• Προσθέτουμε την φέτα σπασμένη, τα αυγά, το τυρί κρέμα, την γραβιέρα, το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε με μία μαρίζ
• Προσθέτουμε το αλεύρι, το νερό, μπόλικο πιπέρι, ρίγανη και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί
• Λαδώνουμε πολύ καλά ένα ταψί 33 εκ. ρίχνουμε όλο το μείγμα μας μέσα και ψήνουμε στους 200°C σε προθερμασμένο φούρνο για 45-50 λεπτά
• Αφαιρούμε από τον φούρνο, αφήνουμε να κρυώσει για τουλάχιστον 30 λεπτά και σερβίρουμε
Tips:
• Μπορούμε να αντικαταστήσουμε όλο το βούτυρο με ελαιόλαδο
• Αντί για τυρί κρέμα μπορούμε να βάλουμε γιαούρτι