ΥΛΙΚΑ
1 κεσεδάκι γιαούρτι πλήρες
1 ½ κεσεδάκι αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
Αλάτι
Εκτέλεση
Ζυμώνουμε το αλεύρι με το γιαούρτι μέχρι να γίνει μια ωραία ζύμη που δεν κολλάει στα χέρια.
Αφήνουμε να ξεκουραστεί για 10 λεπτά.
Ανοίγουμε τη ζύμη μέσα στο ταψί που θέλουμε (έχουμε στρώσει λαδόκολλα στο ταψί).
Βάζουμε ό,τι υλικά μας αρέσουν και ψήνουμε σε προθερμασνένο φούρνο, στους 200 βαθμούς με αντιστάσεις για 20 λεπτά περίπου.
Τα υλικά είναι για 25αρι ταψί στρογγυλό.
Η ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗ ΖΥΜΗ ΓΙΑ ΠΙΤΣΑ ΜΕ ΜΟΝΟ 3 ΥΛΙΚΑ
Vasia ZaglaraΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ
Ετικέτες:
Πίτσες - Καλτσόνε - Πεϊνιρλί