Υλικα
1μιση ποτηρι ελαιολαδο
2 ποτηρια ζαχαρη
2 ποτηρια μουστο
3 κ.γ. κανελλα
1 κ.γ.γαρυφαλλο
1μιση κ.γ. σοδα
1 φακελακι αμμωνια ή ( 3 κ.γ.)
1 φλυτζανακι του καφε κονιακ
Αλευρι οσο παρει(περιπου 2 κιλα)για ολες τις χρησεις.
Εκτελεση
Πρωτα τα υγρα με τη ζαχαρη,τη σοδα την ανακατευουμε με τον μουστο και την ριχνουμε,Μετα κανελλα,γαρυφαλλο,αμμωνια και τελος το αλευρι.
Εψησα στους 190 βαθμους αεροθερμο.
Η ζυμη πρεπει να ειναι μαλακη και την αφησα 10 λεπτα περιπου να ξεκουραστει.
ΜΟΥΣΤΟΚΟΥΛΟΥΡΑ
Olga KaragianniΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ