Σκορδαλιά από πατάτα



ΥΛΙΚΑ - ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Έβρασα 3 πατάτες καθαρισμένες, χτύπησα πρώτα στο μουλτι 1 χοντρή σκελίδα σκόρδο μαζί με 5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και 3 κουταλιές της σούπας μηλοξυδο. 
Ύστερα ρίχνω τίς πατάτες και λίγο από το ζουμακι που έβρασα τίς πατάτες τίς όποιες είχα αλατισει. 
Χτυπάω την σκορδαλιά 3 φορές στο μουλτι και έτοιμη βελουδενια..


ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ ΑΠΟ ΠΑΤΑΤΑ

Metaxia Kokkinou
ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ.GR(Ομάδα μαγειρικής)

Νεότερη Παλαιότερη