ΥΛΙΚΑ - ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Έβρασα 3 πατάτες καθαρισμένες, χτύπησα πρώτα στο μουλτι 1 χοντρή σκελίδα σκόρδο μαζί με 5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και 3 κουταλιές της σούπας μηλοξυδο.
Ύστερα ρίχνω τίς πατάτες και λίγο από το ζουμακι που έβρασα τίς πατάτες τίς όποιες είχα αλατισει.
Χτυπάω την σκορδαλιά 3 φορές στο μουλτι και έτοιμη βελουδενια..
ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ.GR(Ομάδα μαγειρικής)
ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ ΑΠΟ ΠΑΤΑΤΑ
Metaxia KokkinouΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ.GR(Ομάδα μαγειρικής)