Χοιρινό κρασάτο



ΥΛΙΚΑ - ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αράδιασμα τα κομμάτια στην κατσαρόλα με 3/4 ποτηριού νερό καπάκι χαμηλή φωτιά να βράσουν για καμιά ώρα. Είναι ξεκοκαλισμένα κότσια και θέλουν το χρόνο τους 
Μόλις μαλακώσουν ελαιόλαδο, 1 κρεμμύδι σε μισοφέγγαρα μεγάλα κομμάτια πράσινης και κόκκινης πιπεριάς (που έχω μπόλικες) 2 σπασμένες σκελίδες σκόρδο.
Τσιγάρισμα να πάρουν χρώμα.
Αρκετά γυρίσματα και αν πιάσουν ελαφρά ακόμα καλύτερα.
Σβήσιμο με 1 ποτήρι λευκο ξηρό κρασί, αλατοπίπερο, χαμηλή φωτιά για κανα 1/2ωρο.
Μολις το φαγητό μείνει με λίγο ζουμάκι ρίγανη και κλείσιμο.
 

ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΡΑΣΑΤΟ

Souki Simeonidou
ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ

Νεότερη Παλαιότερη